Body Consept Dittmann - Kinesioteippi

9,90 5,90

Veroton: 4,76€

Saatavuus:
Varastossa
Tuotekoodi:
BCDKine_

Kuvaus

Hinta-laatusuhteeltaan ylivoimainen kinesioteippi! Nyt kolme kappaletta 19,90€!

Body Concept on saksalaisen Dittmann Gmbh:n tuote. Yritys valmistaa pääasiallisesti sairaaloille suunnattuja välineistöä, ja laatu on sen mukaista.

  • 90% puuvillaa ja 10% Spandexia ja täysin Lateksiton.
  • Teipin mukana tuleva laatikko on uudelleen suljettava, ja näin ollen suojelee kallista sisältöä koko käyttöajan.
  • Mukana tulee myös teippausohjeita kuvilla varustettuna mm. niskan, alaselän, olkapään, polven, ranteen sekä nilkan teippauksiin. Valitettavasti ohjeet ovat vielä saatavana vain englanniksi, saksaksi, espanjanksi, ranskaksi sekä ruotsiksi, mutta kuva tässä tapauksessa kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Ohjeissa kerrotaan myös hieman teoriasta kinesioteippauksen takana sekä vaikutusmekanismeista.

Joukkueelle.fi

Joukkueelle.fi tarjoaa kustomoituja verkkokauppapalveluita urheiluseuroille. Ideana on tarjota seuroille ilmaiseksi all-in-one verkkokauppa, josta löytyy kaikki lajiin liittyvät tuotteet: fanituotteet, varusteet, asusteet, urheilutuet, huoltotuotteet, urheiluravinteet yms. Seura saa provision myydyistä tuotteista ilman että sen tarvitsee itse osallistua verkkokaupan pyörittämiseen. Kaupan toteutuksesta vastaa Teamstore / MJP Group Oy.

Katso esimerkkejä jo olemassa olevista kaupoista.

Jos haluat lisätietoja joukkueelle.fi kaupan perustamisesta, ota yhteyttä tampere@teamstore.fi tai käytä yhteydenotto lomaketta.

Facebook